Westerink Onderhoud is AF-erkend 

AF is het keurmerk voor de erkende schilder en staat garant voor vakbekwame medewerkers, maar ook voor de zekerheid dat het bedrijf haar afspraken nakomt. De AF-erkenningsregeling hanteert consumentenvoorwaarden en garanties die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Ook worden wij voor het AF-keurmerk gecontroleerd op bedrijfstechnische diploma’s en de kwaliteit van onze werkzaamheden. Deze erkenningsregeling biedt u optimale garantie, zekerheid en vertrouwen.
Voor vragen of het maken van een afspraak neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Westerink staat voor kwaliteit in product en oplevering

Kwaliteit in schilderwerk staat bij Westerink On derhoud hoog in het vaandel om zo het verschil te maken: wij leveren ambachtelijk schilderwerk en werken dan ook met uitsluitend professionele merken als Sigma en Sikkens, om de kwaliteit van ons werk te garanderen. U kunt bij ons ook terecht voor een degelijk verftechisch advies en om een strategie te bepalen voor uw project.

Westerink staat voor kwaliteit in personeel

Westerink Schilders is een no-nonsense bedrijf, waar duidelijk afspraken gemaakt worden met u als opdrachtgever. Wij kunnen zeer snel schakelen om de werkzaamheden efficiënt, vakkundig en aaneengesloten uit te voeren. Uiteraard gaat vakmanschap niet zonder de juiste papieren, voor vakkundigheid en veiligheid. Al onze medewerkers zijn dan ook opgeleid met de belangrijkste schildersvakdiploma’s als:

◦  Aspirant Gezel schilder
◦  Gezel Schilder
◦  VCA Veiligheidsopleiding
◦  EHBO certificaten

Top