Hoewel aan de inhoud van deze website de grootst mogelijke zorg is besteed, kan Westerink Onderhoud op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, direct of indirect, voortvloeiende uit eventuele foutieve informatie op en/of het gebruik van westerinkonderhoud.nl, westerinkschilders.nl en winterschilderamsterdam.nl.

Aan de informatie op deze websites kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. De uitingen van derden op de openbare en/of gesponsorde gedeelten van deze websites vertolken niet noodzakelijkerwijs de mening van Westerink Onderhoud. Westerink Onderhoud is daarvoor niet aansprakelijk.

Westerink Onderhoud behoudt zich het recht voor uitingen van derden niet te plaatsen, of te verwijderen van deze websites.

Verwijzingen (links) naar externe websites (websites die niet binnen het domein westerinkonderhoud.nl, westerinkschilders.nl en winterschilderamsterdam.nl vallen), zijn slechts informatief. Westerink Onderhoud is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud en/of het privacy beleid van externe websites.